Om CEKA

Vi är ett Legoföretag med tillverkning i såväl tunnare som tjockare plåt med ambitionen att vara ett fullserviceföretag. Det innebär att vi tar på oss hela projekt, i såväl mindre som större serier, och levererar färdiga produkter till våra Kunder.
Vi stöder och hjälper också våra kunder att utveckla bättre, effektivare och billigare produkter. Dessutom utför vi även mekanikmontering och ombesörjer lackering, ytbehandling, screentryck m.m.

Högsta möjliga service och kvalitét är våra ledord. Komplicerade detaljer – med extrema toleranser och finish, är vår specialitet. Ni kan skicka 2D/3D-CAD – filer, ritning eller skiss – alternativt kom förbi och besök oss, så pratar vi om just ditt projekt. Vi garanterar att du ska få största möjliga hjälp med att lösa dina mekanikbehov.

Familjeföretaget startade ursprungligen i Bromma 1945, under namnet Metallfabriken CEKA. Kontakta oss gärna om du önskar referenser. Välkommen till oss på CEKA!

  • CEKA Metall har som ambition att vara en så flexibel och komplett leverantör som möjligt.
  • Vår tillverkning ska uppfylla kundernas krav när det gäller såväl kvalitet som service.
  • Vi använder kvalitetsmedvetna underleverantörer för att uppfylla de krav som CEKA:s Kunder ställer.
  • Genom bra planering kunna tillgodose kundernas önskemål om leveranstider.
  • Göra investeringar av produktionsutrustning / maskiner för att möta våra Kunders krav på kvalitét och pris.
  • Med ett välutvecklat och fungerande kvalitetssystem enligt ISO-9001 mäta våra kvalitetsmål och ständigt sträva mot förbättringar av verksamheten.