Mekaniktillverkning – produktion och kvalitet

Som en ledande aktör inom branschen sedan 1945 är vi stolta över att vara certifierade enligt SS-EN ISO 9001 (certifikatet erhöll vi 1995). Med vårt kvalitetssystem säkerställer vi att du alltid får högsta möjliga kvalitet – oavsett vilken tjänst eller produkt du får hjälp med.

  • Som fullservice eller legobutik erbjuder vi kompletta lösningar. Det innebär att du som kund ska kunna lämna helhetsansvaret till oss; samtidigt som vi ser till att utgöra samtliga moment som du behöver – utan att du ska behöva leta bland andra, nischade aktörer.
  • Det gäller allt från produktutveckling, ritningsframtagning och prototyper till O-serier och fullskalig tillverkning i både små – och stora – serier. Samtidigt jobbar vårt erfarna team kontinuerligt med att hitta nya lösningar, för att optimera dina kostnader. Det innebär att vi investerar löpande i ny produktionsteknik för att ligga i framkant.
  • Vi hanterar utmaningar i en mängd olika material och strävar alltid efter att göra det ”nästan omöjliga” möjligt. Därtill ser vi till att hålla tidsramar och levererar enligt överenskomna tidsramar. Till skillnad från vissa aktörer i branschen ger vi bara leveransdatum vi kan hålla, för allas trygghet.
  • Dessutom är vi alltid uppdaterade med de senaste trenderna på världsmarknaden, mycket tack vare våra över 70 års erfarenhet i branschen.
  • Våra ljusa och ändamålsenliga lokaler omfattar ca 1500 kvm och ligger 30 km NV om Stockholm.
  • För att minimera vår miljöpåverkan har vi implementerat ett väl fungerande miljösystem, och arbetar sedan länge med MPS (Material- och produktionsstyrning) för en hållbarare framtid.